STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

KPMG

Revisorassistenter på deltid till KPMG Delivery Center i Göteborg!

Söker du ett spännande arbete vid sidan av studierna där du får arbeta med revision? Vi på KPMG söker drivna studenter som vill arbeta med rollen som revisorsassistenter till vårt växande Delivery Center i Göteborg med start oktober 2024. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad. Vi arbetar med revision, skatt och rådgivning

Om oss
KPMG Delivery Center Sweden är en avdelning med ca 140 studenter fördelat på Umeå, Uppsala, Göteborg och Malmö som främst stöttar tjänsteområdet Audit med framtidens digitala lösningar och standardiserade arbetsuppgifter inom revision. Efterfrågan och behovet av våra tjänster ökar och vi letar nu efter fler medarbetare till vår Delivery Center verksamhet i Göteborg. Avdelningen består främst av ekonomi- och ingenjörsstuderande studenter med ett intresse för ekonomi, revision och företagande. Vi söker nu dig som vid sidan av studierna vill arbeta deltid med revision och bli en del av vårt team i Göteborg.

Din roll
Som medarbetare hos oss kommer du främst arbeta med att assistera KPMG:s revisorer vid granskning av mindre ekonomiska föreningar så som exempelvis bostadsrättsföreningar. Att vi arbetar främst mot mindre kunder skapar möjlighet att delta i hela revisionsprocessen från ax till limpa och ha nära kontakt med kunden och revisorer. Tillsammans med dina kollegor skapar du dig en uppfattning om dina kunders verksamhet och om risker och möjligheter. Du får arbeta i en roll som innebär nya utmaningar, nya möten och nya affärsperspektiv på daglig basis. Du ingår i ett team med tight gemenskap där samarbetsvilja och arbetsglädje är hög.

Rollen som deltidsarbetande revisorsassistent är flexibel, du har möjlighet att styra ditt eget schema så det passar med dina studier. Vi vill att du arbetar minst 16 timmar i veckan under våren och 8 timmar i veckan under hösten, med möjlighet att arbeta mer när det passar dig.

Vad erbjuder vi dig?
Som medarbetare på Delivery Center Sweden får du en unik inblick i revisionsyrket och tillgång till ett stort nätverk över hela Sverige. Du får en bred kunskapsbas inom revision, IT och programvaror så som Excel och PowerPoint, med stora möjligheter att göra en karriär på KPMG. Vi erbjuder en gedigen utbildningsplan som du får tillgång till direkt vid start och stärker dina kunskaper inom såväl revision som olika regelverk. Vi erbjuder dig en fot in i ett globalt och världsledande företag med god stämning, högt i tak och goda utvecklingsmöjligheter. KPMG värnar om mångfald och strävar ständigt efter att rekrytera utifrån denna värdegrund.

Det här är en tjänst för dig som läser till civilekonom, jurist, civilingenjör eller motsvarande, och siktar mot en karriär inom revision, skatt eller rådgivning. För tjänsten krävs ett grundläggande och genuint intresse för revisionsfrågor och du har för avsikt att fortsätta att utvecklas inom något av KPMG:s tjänsteområden efter dina studier.

Vi ser gärna att du har en analytisk och problemlösande förmåga och att är du kommunikativ och social vilket gör att du gillar att samarbeta både med oss internt och våra kunder. På KPMG får du stor frihet, därför krävs det att du är självgående och drivande som person. Du tycker även att det är roligt att utveckla andra och att hjälpa kunder att lösa problem. För oss är det också viktigt att du har en drivkraft i att alltid göra det där extra.

Vill du göra skillnad tillsammans med oss?
Din ansökan ska bestå av CV, betyg och personligt brev. Vi ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 19 maj. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, ansök därför snarast möjligt. Vill du veta mer om tjänsten innan du söker är du varmt välkommen att kontakta:
Alexander Vallgren, alexander.vallgren@kpmg.se eller Linus Kidmark, linus.kidmark@kpmg.se.

Location
Gothenburg

Extent
Full time

Deadline
19th of May

Start
August 2024

Visit
KPMG.com