Juniora skattekonsulter till International TAX

  1. Hem
  2. Juniora skattekonsulter till International TAX

Location

Stockholm, Gothenburg, Malmö

Extent

Full Time

Start

January, August 2022

Deadline

September 19, 2021

Vill du vara med och påverka framtidens näringsliv? Hos KPMG får du arbeta med landets mest spännande företag och organisationer- svenska och internationella. Att arbeta i en bred och internationellt ledande verksamhet som KPMG innebär att du hjälper våra kunder att lyckas. Dessutom får du tillsammans med dina kollegor enorma möjligheter att utvecklas och skapa din egen framtid. Hos oss kan du räkna med att göra skillnad.

KPMG TAX & Legal
KPMG Tax & Legal utsågs 2020 för femte året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 200 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till stora internationella börsföretag såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss.

Verksamhetsområdet Skatt erbjuder tjänster inom skatterådgivning där skattespecialister bland annat arbetar med internprissättning, svensk och internationell företagsbeskattning, skatterisker, Mergers & Acquisitions (M&A), strukturfrågor, globala personal- och arbetsgivarfrågor, fåmansföretag, samt tull och indirekta skatter.

Din roll hos oss
Som konsult på KPMG Tax & Legal får du arbeta i team med Sveriges bästa skatterådgivare i spännande kunduppdrag. Du kommer att arbeta med hållbar skatterådgivning för både svenska och internationella företag i en ständigt utvecklande miljö.

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi behöver nu stärka upp våra team inom International Tax i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi söker dig som vill arbeta som skattespecialist inom något av våra skatteområden:

  • Corporate Tax
  • Merger & Acquisitions
  • Transfer Pricing
  • Indirect tax
Meny