ITW Welding AB – Customer Service/Inside Sales Sommarjobb

  1. Hem
  2. ITW Welding AB – Customer Service/Inside Sales Sommarjobb

Location

Göteborg

Extent

Sommarjobb

Deadline

Ongoing application-period

Time-period

2021-05-01 until 2021-08-31

Är du kommunikativ, kreativ och kundfokuserad? Har du jobbat med kundservice/kundsupport, ekonomi och administration innan och drivs av att skapa bra kundupplevelser? Då kan du vara den vi söker!

ITW Welding AB är en av Sveriges ledande tillverkare av utrustning och tillsatsmaterial för svetsning. Företaget tillhör en internationell koncern med verksamhet över hela värden. Nu söker vi en som kan jobba hos oss från 2021-05-01 till 2021-08-31.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare på Customer Service & Inside Sales avdelningen kommer man att vara ansvarig för ett brett och varierat arbete inom business support. Du kommer att jobba med exempelvis orderhantering, support till företagets säljare i Norge, Sverige och Baltikum, logistik och leveranser, reklamationer etc. Du kommer att via telefon och mail besvara frågor och ärenden från kunder både i Norden och internationellt och vara spindeln i nätet. Företagets kunder är företag i Norden och i Europa, men också i andra delar av världen. Avdelningen består av tre personer som jobbar nära alla de andra avdelningarna på företaget, något som gör att du får en stor inblick i verksamheten.

 

Erfarenhet

• Arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom administration, ekonomi, kundservice, orderhantering och logistik
• Du har god datorvana, minst grundläggande kunskaper i MS Office, har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem. Erfarenhet av SAP är meriterande
• Du har god kunskap i att uttrycka dig på svenska och engelska, i både tal och skrift

Som person är du mycket serviceminded, lyhörd och ansvarsfull med ett lösningsorienterat arbetssätt. Du har alltid kunden i fokus och trivs med variation under din arbetsdag där du inte rädd för att hugga i där det behövs. Arbetstempot är stundvis högt och vi ser därför att du är trygg i dig själv och vågar ta initiativ i olika ärenden. Du hjälper gärna dina kollegor och arbetar bra både i team och självständigt.

Ta gärna kontakt med oss, så berättar vi mer!

Hanne Einarsen Westvik

Phone: +46 31 726 46 36, Mobile: +46 706 58 57 06

Hanne.westvik@itwwelding.com

Meny