Junior redovisningskonsult till Göteborg och Malmö, start september 2022

  1. Hem
  2. Illustration
  3. Junior redovisningskonsult till Göteborg och Malmö, start september 2022

Location

Göteborg, Stockholm

Extent

Full time

Starting

September, 2022

Deadline

September 26, 2021

link

Apply!

To the Gothenburg office

link

Apply!

To the office in Malmö

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en skön tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss. Tar du examen i juni 2022? Ta chansen att bli en del av ett av våra växande kontor!

Göteborg

På kontoret jobbar idag strax över 100 kollegor och vi sitter i centrala lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg. På Grant Thornton arbetar vi med fokus på självledarskap och du som sökande bör känna dig trygg med att arbeta självständigt samt i både större och mindre team.

Malmö

På kontoret är vi idag ca 60 personer och vi sitter i helt nybyggda lokaler på Norra Neptunigatan vid Västra Hamnen.

Vad tycker kollegor som kan bli dina? Nedan ser du vad två av dina, eventuellt framtida, kollegor tycker om oss som arbetsgivare. 

”Mitt första år på Grant Thornton har varit väldigt utvecklande. Med fantastiska kollegor och en fin sammanhållning på kontoret så känns det verkligen helt rätt för mig.”

  • Evelina Nordström, Associate Outsourcing Services

”Jag gillar att se hur företag utvecklas och blir väldigt inspirerad av att få jobba med entreprenörer och vara med på deras resa. Jag utvecklas som konsult tillsammans med mina kunder vilket gör det här jobbet otroligt lärorikt och kul!”

  • Andreas Åslund, Consultant Outsourcing Services

Vill du veta mer om hur det är att arbeta inom Ekonomiservice? Läs en längre intervju med Jonas Björkman här!

Vad innebär ett jobb inom redovisning på Grant Thornton?
När arbetar med redovisning på Grant Thornton tillhör du affärsområdet Ekonomiservice som hjälper till med hanteringen av företagens ekonomifunktion där redovisning är en stor del av arbetet. Vi fungerar ofta som bolagets externa CFO och som rådgivare samt bollplank till dess ledning. Tack vare effektiva digitala systemlösningar kan vi fokusera på att arbeta framåtriktat med våra kunder och hjälpa dem på deras tillväxtresa.

I engagerade team kommer du och dina kollegor till exempel arbeta med löpande redovisning, avstämningar och enklare bokslut. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär. Våra kunder är av skiftande storlek och inom många olika branscher vilket gör ditt arbete omväxlande och socialt.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom redovisningsfrågor och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision. Alternativt har du en 2-årig examen från YH/KY-utbildning med inriktning mot redovisning
  • Vi ser gärna att du vid tillträde av tjänsten har de kurser som FAR kräver för att kunna bli auktoriserad redovisningskonsult
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram – skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på ett av våra kontor?
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna på nästa sida. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Tjänsten är en heltidstjänst med start i september 2022.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 september. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Meny