Location

Gothenburg

Extent

Full time

Deadline

Ongoing application-period

Start

At the nearest convenience

Audit Associate / revisionsmedarbetare

Är Du är social och nyfiken med ett intresse för att kontinuerligt lära och utvecklas inom revision, redovisning och skatt? 

Välkommen till en arbetsplats där Du får ett helhetsgrepp om kundens ekonomi med varierande arbetsuppgifter. Vi är stolta över att leverera med hög kvalitet och strävar efter en hög kompetensnivå på byrån. Alla medarbetare erbjuds möjlighet till fortlöpande utbildning och vi håller oss uppdaterade på nyheter inom våra områden. 

Vi söker civilekonomer, nyutexaminerade eller i början av karriären. Även Du som är i slutet av Dina ekonomistudier är välkommen att söka. 

Om oss

Vi är en revisionsbyrå med ca 15 medarbetare i olika åldrar, vårt kontor finns i Linnéstaden, i trevliga lokaler med närhet till bra lunchställen och möjlighet till en lunchpromenad i Slottsskogen. 

Våra kunder är främst ägarledda företag med verksamhet i många varierande branscher. Utöver revisionstjänster efterfrågar de också löpande rådgivning och bokslutstjänster. 

Vi är experter på att sätta oss in i redovisnings-, skatt- och momsfrågor som är relevanta för våra kunder med utgångspunkt i de unika utmaningar som finns i deras respektive bransch. 

Vi arbetar så digitalt vi kan men anpassar oss till våra kunders digitala mognadsnivå. Vi arbetar huvudsakligen på kontoret men ibland ute hos kund och det finns också möjlighet att arbeta hemifrån i viss utsträckning. 

Din roll 

Vi arbetar i team med en ansvarig revisor och ett antal medarbetare i respektive grupp. Nu behöver vi förstärkning i flera av våra team. 

Du kommer att planera, genomföra och rapportera revisioner, biträda vid upprättande av bokslut och deklarationer, samt konsultera kunder i olika frågor inom redovisning och skatter. 

Vi jobbar nära kunderna vilket innebär att du behöver vara engagerad, tillgänglig och serviceinriktad. Vår arbetsbeläggning kan variera under året då vi förhåller oss till våra kunders deadlines för bokslut och rapportering. 

 

När Du börjar hos oss får Du introduktion och support av Dina mer erfarna kollegor. Även om vi alla arbetar självständigt finns alltid någon att rådfråga vid behov. 

I takt med att Du växer in i Din roll får Du mycket kundkontakt och stort eget ansvar samt möjlighet att i viss utsträckning planera och styra Din arbetstid. 

Så länge jobbet blir gjort och kunden blir nöjd! 

Vi tillhör Baker Tilly Sverige som är ett internationellt nätverk av oberoende revisionsbyråer som f n finns på ett 70-tal orter med ca 700 medarbetare. Inom nätverket har vi tillgång till all nödvändig kompetens och vi har även sociala aktiviteter, gemensamma utbildningar och konferenser. 

https://www.bakertilly.se/

 

Ansökan

Urval sker löpande anmäl Ditt intresse redan idag!

Bifoga ett CV och några rader om Dig själv till 

kai.nygren@bakertilly.se

anna.hedin@bakertilly.se

Meny