STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

Deloitte

OM TJÄNSTEN

Om rollen
Du blir en del av Deloittes framgångsrika Consulting-team på drygt 350 personer i Sverige, och över 415 000 kollegor världen över. Internshipet ger dig insikt i hur det är att arbeta inom Consulting på Deloittes kontor i Stockholm eller Malmö. Internshipet är på heltid, är betalt och pågår under ca 10 veckor mellan 11/4 och 22/6.

Vi söker
Vi söker dig som studerar din master/magisterexamen till civilingenjör, systemvetare, ekonom eller personalvetare eller likvärdig utbildning samt tar examen under 2024 eller 2025. Du har goda studieresultat och gärna internationell erfarenhet eller relevant engagemang vid sidan av studierna. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare med god prioriteringsförmåga, är analytisk samt har ett stort intresse för hur verksamheter med hjälp av ny teknik och digitalisering, med människan i fokus kan utvecklas för att förverkliga medarbetarnas fulla potential, företagets affärsmål och de övergripande strategierna.

Vi erbjuder
Inom Consulting arbetar vi med att stödja ledande organisationer i deras dagliga utmaningar. För att kunna möta våra klienters behov är Deloitte Consulting organiserad i fem områden, vilka du kan läsa mer om här. Våra tjänster sträcker sig från analys av strategiska frågor, till genomförande av komplexa förändringsprojekt i kärnan av klientens verksamhet. För att möta marknadens förändrade krav stödjer vi våra klienters förändringsresor genom att ta fram strategier för utformande av framtidens arbetsplatser, kompetensutveckling och personal, nya arbetssätt, effektivisering av processer samt genom att stötta i organisationsutveckling och under införandet av systemlösningar på moderna digitala plattformar. Under vårat internship får du ett smakprov på hur det är att arbete inom Consulting på Deloitte. Du blir introducerad till våra arbetssätt och verktyg samt utbildning inom viktiga konsultfärdigheter som du sedan får möjlighet att tillämpa i projekt med leverans mot kund. Du kommer ingå i ett av våra team och medverka i interna möten och sociala aktiviteter.

Med Deloittes breda nätverk får du en chans att knyta kontakter med kollegor och klienter som kan bli värdefulla för dig i din fortsatta karriär. Ett internship hos oss stärker även dina möjligheter till en anställning efter avklarad examen.

Ansökan
Din ansökan ska bestå av:

  • CV
  • Personligt brev
  • Betygskopior från högskola/universitet


Notera att du behöver ladda upp samtliga dokument för att din ansökan ska ses som fullständig. Vid erbjudande om internship kommer du att bli placerad i ett av våra fem områden baserat på din profil. Vid särskilt intresse för ett eller flera av våra fem områden, vänligen specificera det i din ansökan. Vi önskar även att du specificerar om du vill vara placerad i Stockholm eller Malmö. Vid intresse för båda, specificera vilken stad du helst blir placerad i. Besked om nästa steg kan förväntas först efter sista ansökningsdatum.

Frågor?
Välkommen att kontakta Melissa Landén, rekryterare på Deloitte, på telefon 070-080 21 17. 

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.

Location
Stockholm & Malmö

Extent
Full Time Internship

Deadline
31th of December

Start
April 2023

Questions?
mlanden@deloitte.se

Visit
www.deloitte.se