STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

BDO

Junior lönekonsult

Är du nyexaminerad lönekonsult och vill vara med på BDO:s fortsatta tillväxtresa? Nu söker vi en ny junior lönekonsult till vårt glada gäng på BDO i Uppsala! Vi är ett kontor med familjär stämning och trevliga kollegor där alla hjälper alla. Låter det som en match för dig? Sök tjänsten som junior lönekonsult på BDO redan idag!

Om rollen

På BDO i Uppsala arbetar ett engagerat gäng om cirka 40 personer bestående av både lönekonsulter, redovisningskonsulter och revisorer och du blir från dag ett en viktig del av löneteamet. I rollen som lönekonsult hos oss arbetar du med både nationella och internationella kunder av varierande storlek i olika branscher. Du har nära kontakt med kunderna och arbetar med hela löneprocessen från ax till limpa. Du arbetar såväl självständigt som i uppdragsteam med att planera och genomföra löneserviceuppdrag vilket inkluderar bland annat löpande lönehantering, rapportering till tredje part samt tolkning, analys och rådgivning av lagar och regler.

Vårt erbjudande

BDO präglas av en familjär företagskultur, där vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare och samarbete mellan kollegor, kontor och affärsområden. I och med den digitala förändringsprocess som branschen går igenom får du även möjligheten att utvecklas och utmanas i hur man kan hitta det mest effektiva arbetssättet och digitala lösningen för kunden. Du kommer arbeta i en trivsam arbetsmiljö och spännande organisationsstruktur. Vårt breda tjänsteutbud innebär att vi kan hjälpa våra kunder på många plan. Därmed växer både du, ditt team och vi som bolag.

Vi erbjuder även konkurrenskraftig lönemodell, brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after work med mera, men kanske viktigast av allt – trevliga och kompetenta kollegor!  

Om dig

För att trivas i rollen är du är positiv, lyhörd och proaktiv. Du räds inte förändringar och har en vilja och ambition att utvecklas. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team och du genomför alltid ditt arbete noggrant och strukturerat. Du är en fena på service, har ett konsultmässigt förhållningssätt och trivs i en rådgivande roll. Affärsmannaskap är viktigt för oss och därför söker vi dig som vill förstå kunden och kundens verksamhet, då kommer vi att lyckas som bäst tillsammans.

Vidare ser vi att du:

  • Har en utbildning inom lön med examen senast innan anställningsstart.
  • Har 0-1 års erfarenhet av arbetet som lönekonsult på byrå. 
  • Alternativt gjort minst en av dina LIA-praktiker på byrå.
  • Har arbetslivserfarenhet från servicerelaterade yrken
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då BDO ingår i en global organisation

Vill du bli en av oss?

Vad kul! Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-mail.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Ort: Uppsala

Varmt välkommen med din ansökan!

Location
Uppsala

Extent
Heltid

Start
Immediate start, taking into account the notice period

Questions?
amanda.wijk@bdo.se

Visit
www.bdo.se