STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

BDO

Junior revisor Linköping

Är du nyfiken på konsult- och revisionsbranschen? Nu söker vi nya revisionsmedarbetare för start i september till vårt härliga kontor i Linköping! Har du snart en utbildning inom ekonomi i bagaget och ser dig själv som en serviceinriktad teamplayer kan du vara den vi söker!
 

BDO präglas av en familjär företagskultur, där vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare och samarbete mellan kollegor, kontor och affärsområden. Visste du att vi även har branschens nöjdaste kunder? Det har vi tack vare våra fantastiska medarbetare! Något vi är väldigt stolta över.

Om rollen

I rollen som junior revisor på BDO arbetar du i olika kunduppdrag med att granska kundföretagens redovisning och förvaltning. Du har direktkontakt med kund och stort utrymme till eget ansvar och att skapa egna kontakter. Du arbetar med kunder inom en rad olika branscher och granskar deras finansiella transaktioner, händelser och processer samt hjälper dem att identifiera eventuella brister. På BDO är vi alltid måna om att leverera den bästa kundupplevelsen, något vi är branschledande på! 

På BDO i Linköping är vi idag ca 8 glada medarbetare inom affärsområdena revision och redovisning. Du blir del av ett drivet gäng och redan från dag ett blir du en viktig del av BDO:s revisionsteam och tillväxtresa. Du samarbetar tätt med dina kollegor inom revision och övriga affärsområden, både på vårt kontor i Linköping och med våra övriga kontor i regionen.

Vårt erbjudande

Som junior revisor hos oss har du möjlighet att själv vara med och påverka ditt arbete och utveckling. Vi befinner oss på en förändringsresa och revision är ett område som ständigt utvecklas, vilket innebär att du kommer lära dig nya saker och växa i rollen. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på utbildningar och att skapa förutsättningar för långsiktiga karriärmöjligheter inom olika områden. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lönemodell, brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after work med mera, men kanske viktigaste av allt – trevliga kollegor! 

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har mod, vilja, fokus och engagemang kan du nå hur långt du vill!

Om dig

För att trivas i en roll som revisor hos oss ser vi att du är målmedveten med ett stort eget driv i ditt arbete. Vi arbetar i en miljö som ständigt utvecklas och för att lyckas som bäst i rollen ser vi att du är innovativ och förändringsbenägen med en förmåga att arbeta strukturerat och noggrant.  Du är en lyhörd relationsbyggare som trivs som bäst när du får arbeta med ett tydligt servicefokus och bygga starka kundrelationer tillsammans med oss. Affärsmannaskap är viktigt för oss och därför söker vi dig som vill förstå kunden och kundens verksamhet, då kommer vi att lyckas som bäst tillsammans.

För att lyckas i rollen har du:

  • Minst en kandidatexamen inom ekonomi senast innan anställningsstart 
  • Arbetslivserfarenhet från något service- eller säljyrke
  • Erfarenhet av ekonomi, redovisning och/eller revision är meriterande

Vill du bli en av oss?

Vad kul! Skicka i så fall in din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-mail.

Location
Linköping

Extent
Heltid

Deadline
2024-04-30

Start
September 2024

Questions?
rebecca.hellkvist@bdo.se

Visit
www.bdo.se