STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

BDO

OM ROLLEN

Vill du följa med på vår fortsatta utvecklingsresa i en digital och föränderlig värld och ta dig an en spännande utmaning på en trivsam arbetsplats? Expertfunktionen IT-revision på BDO i Göteborg växer och söker en ny kollega till teamet. Har du en utbildning inom ekonomi och IT i bagaget och ser dig själv om en serviceinriktad teamplayer kan du vara den vi söker!
 

BDO präglas av en familjär företagskultur, där vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare och samarbete mellan kollegor, kontor och affärsområden. Visste du att vi även har branschens nöjdaste kunder? Det har vi till stor del tack vare våra fantastiska medarbetare! Det är genom att jobba bäst, inte mest, vi har belönats med SKI:s utmärkelse för tionde året i rad. Något vi är väldigt stolta över.  

Om rollen

På BDO i Göteborg är vi idag ca 120 medarbetare inom affärsområdena redovisning, lön, skatt och revision. Du blir en viktig del av IT-revisionsteamet och samarbetar tätt med dina närmsta kollegor.

I rollen som IT-revisor är du länken mellan revisonsteamen och kundernas IT funktion och arbetar med att granska, testa och analysera kundernas IT miljöer och rutiner, främst kopplat till affärssystemen. Vidare ger du rekommendationer och förbättringsförslag till både revisionsteamen och kunderna för att säkerställa tillförlitliga system samt ger råd för en effektiv styrning och ledning av IT i verksamheten. Du arbetar direkt ut mot kund och våra kunder finns inom många olika segment så som bank och finans, försäkring, detaljhandel, bygg och fastighet, e-handel m.fl.  

Om dig 

För att lyckas i rollen har du en avslutad akademisk examen med inriktning ekonomi och IT/systemvetenskap senast innan anställningsstart. Tidigare arbetslivserfarenheter inom service och/eller sälj alternativt inom ekonomi/IT är starkt meriterande. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Officepaketet och om du har stött på Power BI och databasprogrammering är det fördelaktigt.

Som person är du en kommunikativt duktig lagspelare som trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp och har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Framförallt är du serviceinriktad, har ett stort driv i ditt arbete och vill tillsammans med oss leva upp till våra värdeord; relation, fokus, mod och relevans. I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet.   

Vi erbjuder dig 

Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill! 

Som IT-revisor hos oss har du möjlighet att själv vara med och påverka ditt arbete och det finns stort utrymme för din förmåga att skapa egna kontakter och ta eget ansvar. Vi befinner oss på en tillväxtresa och IT-revision är ett område som ständigt utvecklas, vilket innebär att du ständigt kommer lära dig nya saker och växa i rollen. Vi satsar på individuell utveckling och lägger stort fokus på utbildningar och att skapa förutsättningar för långsiktiga karriärvägar. Vi erbjuder även ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter och mycket mer, men kanske viktigaste av allt – trevliga kollegor! 

Om oss

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.  Kontoret ligger centralt i Stockholms city och i närheten av många av våra kunder som vi arbetar med dagligen. Vi är cirka 700 medarbetare i Sverige, utspridda på ett tjugotal kontor, och drygt 97 000 medarbetare globalt – detta är grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Därför vill vi vara en av branschens mest attraktiva arbetsplatser. För fjärde året i rad tog vi emot utmärkelsen Karriärföretag 2022 och vi har haft branschens nöjdaste kunder sedan 2013.

Läs mer om BDO som företag här.

Vill du blir en av oss?

Vad kul! Skicka i så fall in ditt CV och personligt brev redan idag då vi jobbar med löpande urval. Vid frågor, hör av dig till ansvarig rekryterare nedan.

Amanda Wijk: amanda.wijk@bdo.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Location
Gothenburg

Extent
Full time

Deadline
Ongoing application-period

Start
August 2023

Questions?
amanda.wijk@bdo.se

Visit
www.bdo.se