STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

World of Volvo

Gästvänlig extraknäckare med passageraren i fokus

Under april öppnades äntligen dörrarna till Göteborgs nya upplevelsecenter – World of Volvo. Som ett joint venture mellan Volvo Cars och Volvo Group strävar World of Volvo efter att bli stadens främsta destination. Interaktiva utställningar, underhållande evenemang och unika kulinariska upplevelser gör World of Volvo till en dynamisk mötesplats. Nu söker Volvo Cars Product Experience Team på World of Volvo ett gäng nyfikna, sociala människor som vill ge besökare den bästa möjliga upplevelsen. Är du sugen på det extraknäcket? Tveka inte på att söka!

Jobbet

Ditt uppdrag handlar främst om att ge besökare på World of Volvo den bästa möjliga upplevelsen och servicen kring Volvo Cars produkter och tjänster. Du ska vara en hjälpande hand genom besöket och bistå med vägledning och information. En vanlig dag på jobbet kan innefatta genomgångar av bilmodeller samt provkörningar med potentiella köpare och befintliga kunder.

Vem är du?

Kanske pluggar du och är i behov av ett extraknäck eller sugen på att jobba några extra helgtimmar? Kanske har du dessutom ett intresse för automotive, och inte minst för Volvo? Du är i alla fall en service-minded person med sociala tentakler och ett VM-guld i bemötande. Du gillar det personliga mötet, och är en mästare på att anpassa hur du rör dig, för dig och snackar beroende på vad den du möter har för behov. Du är inte den klassiska krängartypen, men du kan på ett tryggt sätt ta med en besökare på en resa och få denne att lämna med känslan av att ha fått ett bemötande i världsklass.

I ditt bagage

Det viktigaste du tar med dig till World of Volvo är din personlighet. Men med dig har du också ett B-körkort samt en förmåga att uttrycka dig på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Location
Göteborg

Extent
Deltid

Questions
erik.svensson@hiring.se