STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

Resia Travel Group

OM ROLLEN

Är du nyfiken på att pröva ett jobb i en transaktionsrik verksamhet? Resia AB befinner sig i en spännande utvecklingsfas och erbjuder dig en möjlighet att vara med på vår resa. Vi söker nu en sommarvikarie som ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning. Är du den vi söker?

Det här innebär tjänsten

Resias ekonomiavdelning består idag av fem medarbetare på vårt kontor i Göteborg och inkluderar bland annat controlling, finans, redovisning och reskontrahantering. Ekonomiavdelningen ansvarar för all redovisning för koncernens bolag samt franchisebolag.

Som vikarierande ekonomiassistent kommer du att vara en viktig del av ekonomiavdelningen och till stor del arbeta med leverantörs- och kundreskontra. Vi är ett transaktionsintensivt bolag och fakturorna tas emot elektroniskt eller i pappersformat. I din roll kommer du framför allt att arbeta med:

 • verifiering (kontrollera att rätt information läses från fakturan samt registrera attestflöde)
  • matcha fakturor mot order i systemet Palette
  • kontera leverantörsfakturor
  • bokföra inbetalningar
  • diverse övriga administrativa uppgifter som hör till gruppen

Vi tror att det här är du
Du gillar att driva idéer framåt, har en ödmjuk och prestigelös approach och ser värdet av och uppskattar ett bra samarbete. Du trivs i en administrativ roll och är en problemlösare som ser möjligheterna i de dagliga utmaningarna.

Du är strukturerad, engagerad och noggrann. I rollen ingår ett nära samspel med andra avdelningar samt med andra parter både internt och externt.

Resia har en stark servicekultur och det är viktigt att det är en del av dig och ditt arbetssätt, att ständigt leverera god service till våra interna kunder och kolleger. Det är viktigt att du även är prestigelös gällande arbetsuppgifterna och kan hugga i där detta behövs. Vi söker dig som är social och har lätt till skratt.

Kvalifikationer

Vi tror att du:

 • studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt
 • har läst ekonomisk inriktning på gymnasiet
 • har erfarenhet från kund- och leverantörsreskontra, vilket är meriterande.

Har du vana från affärs- och ekonomisystem, är det meriterande samt goda kunskaper i excel.

 

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder ett meriterande sommarjobb, ett utvecklande och stimulerande uppdrag i en spännande bransch, en fantastisk koncern och en stark kultur som präglas av upptäckarglädje och gemenskap. Vår arbetsmiljö är fartfylld och informell och teamkänslan är det som sticker ut allra mest i våra medarbetarundersökningar. Vi är måna om vår prestigelösa kultur och har kvar den entreprenörsandan som utmärkt oss sedan bolaget startades. Här kan du med andra ord göra skillnad.

Vi sprudlar av energi, har en gedigen kompetens och är alltid måna om att visa respekt för människors lika värde och olika behov. Dessa värdeord utgör grunden i allt vi gör.

Placering
Tjänsten är placerad på vårt centralt belägna huvudkontor på Kruthusgatan 17 i Göteborg, där ungefär 25 medarbetare arbetar. I våra fräscha och inspirerande lokaler sitter IT, Marknad, Ekonomi, Inköp, Försäljning och vår VD.

Omfattning

Vikariat i fem till sju veckor under sommaren (juni-augusti). Med eventuell möjlighet till fortsatt extra-anställning vid behov. Start cirka 20 juni.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten, kontakta Anders Windt på 0706-63 63 85, anders.windt@resia.se eller Camilla Haglind på 0704-13 05 17, camilla.haglind@resia.se

Ansökan
Du är välkommen men din ansökan snarast , dock senast 15 maj 2022, i ett mejl till anders.windt@resia.se eller camilla.haglind@resia.se. Bifoga din CV och ditt personliga brev i mejlet.

Vi kommer omgående att inleda vår urvalsprocess med fortlöpande intervjuer, så du ökar dina möjligheter genom att skicka in din ansökan redan idag.

www.resiatravelgroup.se

Location
Gothenburg

Extent
Summar job

Deadline
May 15, 2022

Questions?
anders.windt@resia.se

Visit
www.resiatravelgroup.se