Junior Revisor till Malmö, Göteborg, och Stockholm

  1. Hem
  2. Illustration
  3. Junior Revisor till Malmö, Göteborg, och Stockholm

Location

Gothenburg, Malmö, and Stockholm

Extent

Full time

Starting

September 2022

Deadline

September 26, 2021

link

Gothenburg

Apply to the Gothenburg office here!

link

Malmö

Apply to the Malmö office here!

link

Stockholm

Apply to the Stockholm office here!

Nu finns möjligheten att bli en av oss och stärka Sveriges näringsliv tillsammans med härliga kollegor, entreprenörer och tillväxtbolag! Med oss får du arbeta i en tillsammans-kultur där du får växa och utvecklas nära våra kunder. Jämställdhet och hållbarhet är också självklara delar om du väljer oss.

Tar du examen till januari 2022 och vill jobba med revision? Missa inte chansen att bli en del av vårt härliga gäng!

Malmö

På kontoret är vi idag ca 60 personer och vi sitter i helt nybyggda lokaler på Norra Neptunigatan vid Västra Hamnen.

Göteborg

På kontoret jobbar idag strax över 100 kollegor och vi sitter i centrala lokaler på Östra Hamngatan, mitt i centrala Göteborg. På Grant Thornton arbetar vi med fokus på självledarskap och du som sökande bör känna dig trygg med att arbeta självständigt samt i både större och mindre team.

Stockholm

På vårt huvudkontor i Stockholm är vi närmare 450 personer varav cirka 190 kollegor arbetar med revision. Revisionsavdelningen är uppdelad i sex grupper med olika fokusområden: midmarket, fastighet, ideella, finansiella, PE-bolag och noterade bolag.

Hur tycker dina, eventuellt, framtida kollegor att det är att jobba på Grant Thornton?

”Det bästa med mitt jobb är att ingen dag är den andra lik, att jag ständigt får utvecklas, träffa nya människor och att vara en del av Grant Thorntons inkluderande företagskultur.”

  • Viktoria Sand, Associate Assurance

”Det bästa med att jobba på Grant Thornton är alla grymma kollegor jag får möjligheten att träffa varje dag. Gemenskapen och stödet från alla kollegor ger mig trygghet att våga ta egna initiativ och utmana mig själv i min egen utveckling.”

  • Jesper Hamrin Eriksson, Associate Assurance

Läs gärna mer vad våra medarbetare tycker på vår karriärsida. För att få bättre förståelse för rollen som junior revisor kan du spana in vår intervju med Youssef som jobbar som junior revisor på vårt kontor i Malmö.

Vad innebär ett jobb inom revision på Grant Thornton?
Som junior revisor på Grant Thornton hjälper du våra kunder, entreprenörerna och tillväxtbolagen, att frigöra sin potential att växa. I engagerade team genomför vi granskningar och analyser av hög kvalitet. Vi är bollplank samt lyhörda och innovativa rådgivare åt våra kunder på deras tillväxtresa. Tidigt i din karriär får du vara ute hos kunder och ha kontakt med beslutsfattare som ekonomichef, vd, styrelse och ägare. Ett nätverk som du steg för steg bygger och som blir värdefullt i din professionella karriär.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att utvecklas inom revision och rådgivning. Du är en teamspelare som vill hjälpa företag att växa och du gillar att utmanas och utvecklas.

  • Du har en akademisk examen inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning eller revision.
  • Vi ser gärna att du, vid tillträdet av tjänsten, har de kurser som Revisorsinspektionen kräver för att kunna bli auktoriserad revisor. Du kan läsa mer om kraven på Revisorsinspektionens hemsida.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från ekonomi- eller servicearbete

För att trivas och bli framgångsrik hos oss önskar vi att du lever upp till de framgångsfaktorer som Grant Thorntons medarbetare röstat fram – skapa goda relationer, förnyelse och förbättring, ansvarstagande och glädje i vardagen. Detta innebär att vi söker dig som visar intresse och förståelse för våra kunders affär, bidrar till ett öppet klimat där vi hjälper varandra framåt, levererar med kvalitet och på utsatt tid samt har ett positivt mindset och visar engagemang i det du gör. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vill du arbeta på ett av våra kontor?
Skicka då in din ansökan med CV och dina universitetsbetyg. Istället för personligt brev ser vi gärna att du besvarar urvalsfrågorna. Vi använder oss av arbetspsykologiska tester i våra rekryteringsprocesser för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Tjänsten är en heltidstjänst med start i januari 2022.

Vi arbetar löpande med våra rekryteringsprocesser vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 september. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Meny