Work extra at External Relations at the School of Business, Economics, and Law

 1. Hem
 2. Work extra at External Relations at the School of Business, Economics, and Law

Location

Gothemburg

Extent

Part Time

Deadline

April 27, 2021

Starting

Fall semester, with introduction w.20

Vill du ha ett varierat och socialt extrajobb? Nu söker Handelshögskolans Externa relationer nya Projektassistenter.

Vi behöver nu förstärkning av ett par studenter på timbasis för anställning som projektassistent till Handelshögskolans enhet Externa relationer, där det dagliga arbetet handlar om att stärka skolans varumärke och kommunikation, utveckla relationerna med alumner, företag och offentliga organisationer samt bidra till studenternas personliga och professionella utveckling. För tillfället arbetar merparten av Göteborgs universitets medarbetare på distans.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är student på Handelshögskolan och är intresserad av ett extraarbete vid sidan av studierna. Dina främsta uppgifter kommer att vara förberedelser och genomförande av våra event, löpande administration såsom uppdateringar av skolans företags- och alumndatabas samt informationshantering. Du kommer även att tillsammans med ordinarie personal informera om Career Service verksamhet på arbetsmarknadsmässor, som exempelvis GADDEN, GAIUS, m.fl Transkribering (textning av filmmaterial) på svenska och engelska kan också ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på Handelshögskolan och gärna har minst två år kvar på din utbildning. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av och/eller intresse för:

 • Administration och event
 • Arbete i databaser och med Officepaketet
 • Informera och marknadsföra

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Strukturerad och självgående
 • Serviceinriktad
 • Noggrann
 • Stresstålig

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och din förmåga att representera verksamheten.

En av projektassistenttjänsterna innebär att jobba specifikt med Handelshögskolans uppföljningsenkät som utförs varje höst. I enkätprojektet ingår enkätutformning, datainsamling, sammanställning och rapportering av data. Som ny medarbetare arbetar du under ditt först år tillsammans med nuvarande studentprojektledare för att nästa år kunna ta över som ansvariga studentprojektledaren och vara den som lär upp en ny projektassistent för nästföljande år.

Är du intresserad av tjänsten behöver du utöver ovanstående kravprofil även ha vana av:

 • Projektadministrering och datahantering i Excel
 • Känna dig bekväm med att genomföra telefonintervjuer

Projektassistenttjänsten för uppföljningsenkäten kommer att innebära ca 2-10 timmar i veckan beroende på var i projektet man befinner sig. Markera i din ansökan om du är intresserad specifikt av enkätprojektet.

Anställning

Anställningen är tidsbegränsad under två år och är en intermittent anställning (timanställning). Arbetstiderna innefattar både dag- och kvällstid. Timlön enligt fastlagd modell för studentersättning.

Arbetets omfattning kan variera över tid och du kan själv styra hur mycket arbete du tar på dig. För den specifika tjänsten som assistent i uppföljningsenkäten behöver du kunna arbeta ca 2-10 timmar i veckan beroende på var i projektet man befinner sig.

Arbetet är koncentrerat till terminstid. Under sommaren är det inget arbete. Introduktion i slutet av vt 20 och sedan start höstterminen 2021.

Kontaktuppgifter för anställningen

Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Ingmarie Karlgren, 031-786 54 67, ingmarie.karlgren@handels.gu.se .

Fackliga organisationer

Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande

Ansökan ska vara inkommen senast27 april 2021.

Meny