Söker studenter med högt affärsmannaskap till innovativ start-up

  1. Hem
  2. Illustration
  3. Söker studenter med högt affärsmannaskap till innovativ start-up

Location

Flexible

Extent

Part time

Deadline

Ongoing application-period

Starting

As per agreement

link

Apply!

info@businesswith.se

mail

Questions

info@businesswith.se

Market analyst – molntjänster (SaaS-branschen) på svenska marknaden.

Om företaget

Businesswith.se är Sveriges största digitala marknadsplats för företag som skall köpa in B2B-system (molntjänster). Företag kan gå in via businesswith.se för att göra research om vilken leverantör och systemlösning som bäst matchar deras behov och krav.
Businesswith grundades 2019 och består idag av sex personer som har till uppgift att förenkla köpprocessen för företag som skall köpa in B2B-system.
Företaget är inne i en kraftig expansion och behöver nu hjälp av studenter som vill tjäna bra extra pengar och ta lärdomar av hur det är att arbete i en start-up.
Businesswith finns i Sverige, Norge och Danmark.

Tjänsten

Vi söker en student som kan hjälpa oss att kartlägga olika systemleverantörer på svenska marknaden. Det krävs inte att du har jobbat med B2B-system/ molntjänster tidigare utan vi har möjlighet att lära upp och arbetar utifrån strukturerade arbetssätt. Det är ingen lång startsträcka till att bli självgående.
Praktiskt så skall du, exempelvis, se över olika systemleverantörers hemsidor och andra kanaler för att ta reda på hur leverantören presenterar sin(a) systemlösning(ar) och vad som ingår i funktionsportföljen m.m.

Kvalifikationer

För oss är personlighet viktigare än tidigare erfarenhet. Vi söker efter en person som känner sig träffad av nedan personlighetsdrag.

– Ta ansvar –> Jobbet är mycket flexibelt, du kan jobba när det passar dig och från vart som helst. För det så krävs det att du även kan ta ansvar och hålla deadline.

– Strukturerad –> Du kommer att behöva jobba strukturerat och ibland även komma med förslag på hur vi kan göra det ännu bättre.
– Affärsmannaskap –> Du behöver ha en affärsmannaskap ”ådra” i dig då vi är en start-up och en del beslut kommer att landa på dig. Exempelvis, vad du tycker bör vara med och vilka systemleverantörer.
– Humor –> Vi skrattar mycket så du behöver humor :).
Det är meriterande om du även kan norska eller danska men inget krav.

Lön

Enligt överenskommelse

Kontakt:

Skicka din ansökan till info@businesswith.se, vi ser framemot att höra mer om dig.
Meny