STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

IF

Sommarvikariat

Vill du vara med och bidra till något större i sommar samtidigt som du får utveckla dina kunskaper inom försäkringsbranschen?
Har du tänkt på att utan försäkringar skulle tanken på ett hus stanna vid just en tanke. Få skulle våga låta reslusten styra till en ny kontinent. Segel skulle aldrig hissas, vägar skulle aldrig upptäckas. Vi finns där när en ny veterinärklinik slår upp portarna, när husnycklar byter ägare, och när en segelbåt med äventyret framför sig kastar loss.

Årligen anställer If Sverige över 100 sommarvikarier, från Sundsvall i norr, till Stockholm och Nyköping i öst och Mölndal i väst! De flesta av våra sommarjobb hittar du i roller där vi hjälper våra kunder, antingen till att hitta rätt försäkring eller när skadan väl har inträffat. Och det är fler än vi som behöver dig i sommar. Alla veterinärer, villaägare och världsomseglare till exempel.

Inför sommaren 2024 erbjuder vi dig möjlighet att söka sommarjobb som säljande försäkringsrådgivare, skaderådgivare samt på service desk inom IT. Nedan hittar du en beskrivning av rollerna och hur de skiljer sig åt så att du kan välja den som passar dig bäst

Säljande försäkringsrådgivare
Som säljande försäkringsrådgivare hos oss ser du till att våra kunder är rätt försäkrade – så att det kan känna sig trygga i vardagen och kan göra verklighet av sina drömmar.

Du kommer att svara på inkommande samtal från våra blivande och befintliga kunder. Tillsammans med kunderna går du igenom hela deras individuella försäkringsbehov – så som bilen, hemmet och personförsäkringar och utifrån behovet säljer du våra försäkringar. Så att varje kund har rätt skydd – både i den vanliga vardagen och när de bygger för framtiden. Som försäkringsrådgivare hos oss bidrar du helt enkelt till ett tryggare liv för våra kunder, samtidigt som du själv utvecklar dina kunskaper om försäkringar, sälj och kommunikation.

Om du vill arbeta som försäkringsrådgivare väljer du Insurance advisor i nästa steg. Tjänsten startar den 1-7 juni och pågår till 18-25 augusti beroende på placeringsort.

Skaderådgivare
Som skaderådgivare hos oss är du den som hjälper till när en efterlängtad semester får ett oväntat avbrott på grund av en punktering, en padelmatch slutar med en fraktur och mobiltelefonen får sig ett oväntat bad.

Du kommer dagligen att möta kunder med olika typer av skador och verka i en spännande miljö där varje kund och skada är unik. Du är den som tar det där samtalet som ingen vill behöva ringa. Du är också den som hjälper våra kunder upp på vägen, tillbaka till vardagen, vidare i livet. Varje dag kommer du att bidra till vårt gemensamma mål – att varje kund får bästa möjliga kundupplevelse, från första kontakten tills ärendet är klart. Samtidigt som du själv utvecklar dina kunskaper inom försäkringar, kommunikation och kundservice

Om du vill arbeta som skaderådgivare väljer du Claims advisor i nästa steg. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse.

IT
Som Service Desk Analyst ser du till att våra applikationer är igång och att våra IT-verktyg fungerar, så att våra kollegor kan koncentrera sig på det väsentliga i sitt arbete och vi kan finnas vid våra kunders sida när de behöver oss.  Med ditt genuina intresse för IT, problemlösning och ditt service mind ger du förstklassig service till dina kollegor och hjälper de när tekniken strular.

Om du vill arbeta som Service Desk Analyst väljer du IT i nästa steg. Start på tjänsten sker enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Vem är du?
Du vill utmana dig själv och oss så att vi tillsammans kan växa och utvecklas. Vi låter vår nyfikenhet leda oss framåt så att vi kan hitta nya perspektiv och lösningar på de utmaningar som vi ställs inför. Därför tror vi att du är lösningsorienterad och initiativtagande. I det dagliga arbetet möter vi många kunder och kollegor och oavsett våra roller är förtroende och pålitlighet viktiga grundstenar i vårt arbete och som vi ser att du identifierar dig med.

Vi ser också att du är en självgående lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och bidrar till en kultur av stark arbetsglädje där vi har roligt tillsammans. För att vara kvalificerad för tjänsten har du en fullgjord gymnasial utbildning när du påbörjar tjänsten.

Mer information om rekryteringsprocessen

Sista ansökningsdag: 4 februari 2024. För att ansöka vill vi att du bifogar ett CV. I nästa steg kommer du bli ombedd att besvara några frågor. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mail utan att du måste ansöka via vårt rekryteringsverktyg

Arbetsort: Mölndal, Stockholm, Sundsvall och Nyköping

Vid start av tjänsten kommer du gå en introduktionsutbildning som är avlönad. 

Slutkandidater kommer att genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier. 

Välkommen att bli en del av oss på If.

 

 

Location
Mölndal, Stockholm, Sundsvall och Nyköping

Extent
Sommarvikariat

Deadline
4e februari 2024

Start
Juni 2024

Visit
IF.se