STUDENT UNION OF THE SCHOOL OF BUSINESS, ECONOMICS AND LAW

EY

OM ROLLEN

EY söker dig som är färdig med din masterexamen under 2021/2022 och som triggas av möjligheten att som Managementkonsult eller Techkonsult hjälpa våra kunder. På EY får du chansen att bygga en karriär som är lika unik som du. Vi stödjer din resa mot att bli ditt bästa professionella jag. Vi erbjuder globala möjligheter, ny teknik och en inkluderande kultur. Och vi räknar med din röst och ditt perspektiv för att hjälpa oss att bli ännu bättre. Bli en del av EY och bygg en unik upplevelse för dig själv och en bättre affärsvärld för alla.

Möjligheten – är du vår nya kollega?

Vill du starta din karriär som konsult hos oss och bli en del av ett framgångsrikt team? Vi har en stark tro på att mångfald gör oss bättre. Vi söker dig som delar våra värderingar och som:

 • snabbt kan ta till dig ny kunskap och använda befintlig kunskap på ett flexibelt sätt
 • har en stark analytisk förmåga
 • har en proaktiv inställning, är nyfiken och har förmågan att driva dig själv framåt
 • kan hantera förändring och att arbeta i en föränderlig vardag
 • uppskattar att arbeta i team och har förmågan att bygga förtroenden och relationer
 • trivs med ett högt arbetstempo och uppskattar en varierad arbetssituation
 • har energi, entusiasm och mod att leda

Consulting är vår rådgivningsverksamhet och består av Business Consulting, Technology Consulting och People Consulting.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Inom EY finns stora utvecklingsmöjligheter och du kommer att få utmanande och utvecklande uppdrag med spridning avseende både marknadssegment och företag. Inom Consulting jobbar vi i blandade team och samarbetar mellan våra olika områden för att säkerställa bred kompetens och flera infallsvinklar. Då EY är ett internationellt företag med många globala kunder finns det även möjlighet att arbeta utomlands och i internationella projekt.

För att kvalificera dig behöver du

 • Relevant universitetsexamen på Masternivå eller högre
 • Framstående akademiska meriter
 • 0–3 års arbetslivserfarenhet efter avlagd examen
 • Erfarenheter från arbetsliv/föreningsliv/förtroendeuppdrag vid sidan av dina studier
 • Kommunicera obehindrat i tal och skrift, både på svenska och engelska

Vad vi söker

Vi söker individer med olika bakgrunder och infallsvinklar som vill vara med och rådge våra kunder kring förbättringar och risker i den snabba utveckling och förändring som de befinner sig i. I våra team ser vi gärna personer med goda studieresultat från olika typer av utbildningar såsom: civilekonomer, civilingenjörer, systemvetare, jurister, beteendevetare, informationssäkerhet, datavetenskap, elektronik eller motsvarande.

 
Vad EY erbjuder dig

 • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
 • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
 • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
 • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.

Läs gärna mer om EY och vad våra kollegor säger om sin vardag på EY CareersKarriärbloggen, och i sociala medier.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Ansökan
EY erbjuder ett antal karriärvägar och möjligheter med många alternativ och vi förstår att det kan vara svårt att välja! Vi rekommenderar att du läser igenom de jobbannonser du är nyfiken på och söker till den tjänst och det område som intresserar dig mest. Skulle du vara intresserad av fler orter eller områden kommer du att få möjlighet att ange detta i vår ansökningsportal.

Välkommen med din ansökan, bifoga ditt CV, personliga brev samt betyg från högskola/universitet och gymnasium. Du har möjlighet att ladda upp två dokument vid ansökan. Vi uppskattar om du kan sammanfoga CV, personligt brev samt betyg i ett och samma dokument. När din ansökan är komplett blir du erbjuden att göra våra färdighetstester via din telefon eller dator. Testerna tar ca 15 minuter att göra. Titta i din mail och kom ihåg att även kolla din skräppost.

Kvalificerar du dig vidare efter testmomentet önskar vi att du genomför en kort videointervju. Här är vi nyfikna på att få veta vem du är och höra varför du valt oss som potentiell arbetsgivare för din framtida karriär.

Urval och intervjuer genomförs löpande i olika rekryteringsomgångar. Vänligen besök EYs hemsida för att se när nästa omgång stänger samt för att skicka in din ansökan. Är ansökan stängd för tillfället eller om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta karin.funegard@se.ey.com för mer information. Vi söker fortfarande efter nyexaminerade kandidater att påbörja en anställning hos oss med start augusti 2022!

Location
Stockholm, Gothenburg, Malmö

Extent
Full time

Deadline
Ongoing application-period

Start
At the nearest convenience

Questions?
karin.funegard@se.ey.com

Visit
www.ey.com

.com